נתחי חזה עוף בטעם פלאפל

ארוחת צהריים בשרית ובריאה שילדים אוהבים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: צהלה סספורטס

דרג:
נתחי חזה עוף בטעם פלאפל
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילה אבקה להכנת פלאפל
  • 5 כפות קמח תופח, מנופה
  • 3/4 כוס מים
  • 2 כפות פטרוזיליה
  • 1 ביצה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • כפית כורכום
  • 1/2 ק"ג נתחי חזה עוף חתוכות לרצועות

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים לבלילה, למעט החזה עוף. מניחים בצד ל- 10 דקות כדי שהטעמים ייספגו. 
2. טובלים את רצועות החזה בבלילה ומטגנים בשמן חצי עמוק עד שהן מזהיבות.
3. מגישים עם טחינה, קטשופ או כל תוספת אחרת שהילדים אוהבים.

דרג: