נתחי הודו עם ברוקולי ותרד

מנת בשר דלת קלוריות ובעלת ערך תזונתי גבוה, מנה עיקרית מלאה ומשביעה לארוחת צהריים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נתחי הודו עם ברוקולי ותרד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6-8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כף חרדל
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס צנוברים קלויים
  • 1 שקית (800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות "סנפרוסט"
  • 1 שקית (800 גרם) עלי תרד מוקפאים "סנפרוסט"
  • 1.5 ק"ג נתחי שווארמה הודו
  • 1 כף שום גבישי או אבקת שום

אופן הכנה:

הכנה:
1. מצפים את נתחי הבשר בשום. מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את נתחי הבשר תוך ערבוב, עד השחמה מכל הצדדים
2. מוסיפים לסיר מים, חרדל ומלח ומביאים לרתיחה
3. מוסיפים את התרד, מערבבים ומבשלים ללא מכסה על להבה בינונית עד לצמצום הנוזלים
4. מפשירים את תפרחות הברוקולי המוקפאות ע''י שטיפתן במסננת תחת מי ברז ומנערים קלות. מוסיפים לסיר ומבשלים עד שהברוקולי חם.
5. לפני ההגשה מפזרים את הצנוברים.

דרג: