נתחי דג סלמון טרי

מתכוני דגים ביניהם דג סול, פילה אמנון, דג סלמון, קציצות דגים, מרק דגים, דג בתנור ועוד

מאת: השף הלבן

דרג:
נתחי דג סלמון טרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: חצי קילו

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי קילו דג סלומון טרי
  • אגוז מוסקט ( אני בטוחה שכולם מכירים )
  • מלח
  • סוכר

אופן הכנה:

להתחלה כמובן מוציאים את כל העצמות שיש
אחר כך חיתכו אותם לחלקים לא דקים ולא עבים ( בערך חצי סנטימטר )
אחר כך כחו מגרדדת קטנה ( מגרדת זה דבר כזה שמגרדים איתו גבינות ותפוחים וזה ( מקווה שהבנתם )
וגירדו 5 - 3 פעמים את אגוז המוסקט
חצי כפית סוכר
ןכף מלח
מערבבים הכל עם הידיים טוב טוב
ושמים למקרר כעבור חצי שעה
צריך לבדוק אם זה כבר מלוח
ואפשר לאכוול את זה ( שזה לא מלוח מדי או עוד לא מוכן )
ובתאבווןן !!



לצערי הרב אין לי תמונה כי לא הספקתי לצלם זה כלכך טעים שאכלתי את זה מיד

מתכוני דגים נוספים ניתן למצוא בקטגוריית דגים
דרג: