נתחוני עוף בחלב קוקוס וקארי

מנה מפנקת וטעימה מאוד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נתחוני עוף בחלב קוקוס וקארי
שף מתחיל - קל \ בשרי

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3/4 ק”ג חזה עוף חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול בינוני חתוך לקוביות
  • 1 תפוח עץ גרנד קלוף וחתוך לקוביות .
  • 1/2 קופסה חלב קוקוס
  • 1/2 כוס מים
  • 11/2 כפית קארי
  • 1 כף אבקת מרק טעם עוף
  • 2 כפות קמח
  • שמן להקפצה

אופן הכנה:

הכנה
1. מקמחים את נתחוני העוף ומגנים במחבת חמה או בווק.
2. מוציאים לצלחת בצד. 
3. באותה מחבת מקפיצים את הבצל פלפל ותפוח עץ מוסיפים את הקארי ואבקת המרק מטגנים מעט על מנת שהקארי יפתח.
4. שופכים פנימה את חלב הקוקוס והמים מבאים לרתיחה ומבשלים 2-3 דקות מכניסים את ניתחוני העוף מביאים לרתיחה מתבלים במלח פלפל לפי הצורך.
5. מגישים. לקישוט לפזר כוסברה קצוצה. 
דרג: