נשנוש בסגנון מקסיקני עם מטבל אבוקדו

הנשנוש האולטימטיבי לאירוח: פסטה מצופה מטוגנת לצד מטבל אבוקדו ביתי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נשנוש בסגנון מקסיקני עם מטבל אבוקדו
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס קמח תירס
  • 1/2 ק"ג פסטה פרפלה (בצורת פרפר)
  • 100 גרם פתיתי פרמזן לפסטה מסדרת השף הלבן של תנובה
  • קורט פלפל צ’ילי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט שבבי שום יבשים
  • קורט מלח
  • שמן מאיכות טובה
  • למטבל אבוקדו:
  • 2 אבוקדו בשל
  • 1 גביע שמנת תנובה "בטעם של פעם"
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 כף כמויונז
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • מעט מיץ לימון טרי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. המטבל: מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומעבדים עד קבלת רוטב הומוגני וחלק.
2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים מלח למים, מסננים ומיבשים למשך 20 דקות. אין לערבב עם שמן או כל נוזל שהוא.
3. מערבבים בקערה את קמח התירס, הגבינה והתבלינים.
4. טובלים בקמח התירס המתובל חופן מהפסטה כך שהיא תתכסה מכל צדדיה.
5. מחממים בסיר שמן בעומק בינוני ומטגנים את הפסטה המצופה עד שצבעה הופך זהוב. מכניסים לקמח חופן נוסף ומטגנים כך עד שגומרים לטגן את כל כמות הפסטה.
5. מנחים את הפסטה המטוגנת על נייר סופג, מסדרים בכלי הגשה ומגישים לצד מטבל האבוקדו.

דרג: