נשיקות מרנג

נשיקות מרנג מעולות, ניתן להכין בכל גודל שרוצים, ולהגיש לצד קינוחים אישיים מכל הסוגים

מאת: עדן אורגד

דרג:
נשיקות מרנג
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 30 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • קצף מרנג בסיסי:
  • 4 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כף קליפת לימון מגורדת
  • חצי מכל שמנת מוקצפת
  • 300 גרם פטל
  • חצי כוס קליפות לימון מסוכרות
  • קצפת
  • למילוי:
  • 4 חלמונים
  • כוס סוכר
  • חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • חצי כוס קליפות תפוזים מסוכרות קצוצות דק

אופן הכנה:

הכנת הקרם:
1. מקציפים את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים כפול.
2. מוסיפים את המיץ ומקציפים עד להסמכה.
3. מורידים מהאש, מערבבים פנימה את החמאה וקליפות התפוז המסוכרות. מקררים.
4. שמים את הקרם בשק זילוף וזולפים כחצי כפית קרם עם מחצית מהעיגולים.
5. סוגרים עם המחצית השניה של עיגולי המרנג לקבלת סנדביצ'ים קטנים של נשיקות עם קרם. מקררים.

דרג: