נקנקיות בקר עטופות בחזה אווז, טימין וגרגירי חרדל

ביום העצמאות, ל"ג בעומר או סתם על-האש, נקניקיות משודרגות במינימום מאמץ

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נקנקיות בקר עטופות בחזה אווז, טימין וגרגירי חרדל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 נקנקיות בקר עבות
  • 4 פרוסות בעובי בינוני של חזה אווז מעושן
  • 4 ענפי טימין קצרים
  • 1 כף גרגירי חרדל
  • שמן זית

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. חורצים 5 חריצים אלכסוניים לאורך הנקנקיה.
2. עוטפים כל נקנקיה ,לכל אורכה (ע"י גלגול) בחזה האווז ומניחים על שכבת נייר גדולה.
3. מניחים מעל הנקניקיות את ענפי הטימין ומעל מפזרים כף של גרגירי חרדל.
4. בוזקים שמן זית וסוגרים היטב את נייר הכסף עם בכמה שכבות.
5. צולים בגריל למשך 15 דקות ומגישים עם כרוב כבוש בצד.
דרג: