נקניק שוקולד

לא רק לילדים: קינוח שוקולדי צונן וטעים

מאת: מירה רוט

דרג:
נקניק שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 30 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קקאו
  • 100 גר' מרגרינה
  • 1/4 כוס יין אדום מתוק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית תמצית רום
  • 1 מעדן שוקולד
  • 350 גר' ביסקוויטים מרוסקים לאבקה

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1. ממיסים בסיר בינוני על אש קטנה סוכר, קקאו, מרגרינה ויין. מורידים מהאש.
2. מוסיפים מעדן שוקולד, תמצית וניל ורום, מערבבים היטב ומוסיפים את הביסקוויטים.
3. פורסים נייר אפיה. מניחים לאורך קצה הנייר חצי מהתערובת ומגלגלים - נוצר נקניק שמצופה בנייר אפיה. עושים שוב את אותה פעולה עם המחצית השניה של התערובת.
4 מקפיאים. לפני ההגשה מחלקים לפרוסות ומקלפים את הנייר.
דרג: