נקניקיות באורז

ארוחת ערב חמה, מהירה ומשביעה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ליאור צדוק

דרג:
נקניקיות באורז
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1/2 קילו נקניקיות שמנמנות בנוסח "וינר"
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
  • 1/2 1 כוסות אורז
  • 3 כוסות מים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי או פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל
  • 1 צרור בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את הנקניקיות לטבעות ומטגנים משני הצדדים עד שהן פריכות ושחומות. מוציאים 
2. באותה המחבת (ובאותו השמן) מטגנים את הבצל, כשהוא מתרכך מוסיפים את השום ואת הפלפלים ומטגנים ביחד עוד דקה-שתיים
3. מוסיפים את האורז, מערבבים היטב כמה שניות, מוסיפים את התבלינים והמים ומביאים לרתיחה
4. מכסים את הכלי ומבשלים כ-15 דקות עד שהאורז מוכן
5. כשהאורז מוכן מערבבים פנימה את הנקניקיות המטוגנות והבצל הירוק - ומגישים

 
דרג: