ניוקי

מגוון מתכוני פסטה מדהימים: פסטה ברוטב עגבניות, פסטה שמנת פטריות, פסטה ברוטב שמנת, פסטה רוזה, פסטה בולונז, פסטה מוקרמת, פסטה ברוטב פסטו, פסטה שמנת בטטה. אינסוף מתכונים מדהימים של טובי השפים מבית השף הלבן. מתכונים משובחים מלווים בתמונות באיכות גבוהה, ובביקורות מדהימות של גולשי האתר. מתכוני פסטה שישאירו לכם טעם של עוד

מאת: יונתן קויפמן

דרג:
ניוקי
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: מנה 1

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 תפוחי אדמה גדולים
  • כוס קמח לבן
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה,מסננים את המים ומקררים.
2. מועכים את תפוחי האדמה בכף עץ.
3. מוסיפים שמן ומלח.מערבבים היטב,
4. לאט לאט מוסיפים קמח עד שנוצר בצק שאינו דביק.
5. מקררים את הבצק במשך שעה.
6. תולשים חתיכות קטנות מהבצק ויוצרים מהם נחשים מעוכים. חותכים ואו יוצרים חתיכות קטנות בגודל 2ס"מ.חורצים במזלג.מבשלים במים רותחים עם מעט מלח עד שהם צפים על פני המים.
דרג: