נודלס עם נתחי עוף

מתלבטים מה לבשל לסוף השבוע? מתכון מומלץ וטעים לאטריות סיניות מוקפצות בווק עם ירקות ונתחי עוף

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נודלס עם נתחי עוף
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 350 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 150 גרם פטריות שמפיניון חתוכות
  • 1/4 כרוב חתוך לרצועות
  • 6 גבעולי בצל ירוק חתוכים גס
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 כוס נבטי סויה (נבטים רגילים)
  • 2 קישואים חתוכים לרצועות
  • פלפל אדום (אפשר גם חריף) חתוך לרצועות
  • 600 גרם אטריות נודלס
  • רוטב טריאקי
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

1. מכינים את הנודלס: מבשלים את הנודלס במים רותחים, ומסננים
2. מחממים ווק. יוצקים 3 כפות שמן, וכשהוא לוהט, מטילים לתוכו את העוף. אחרי רגע מוסיפים את הירקות. מקפיצים כחצי דקה על אש הכי גבוהה
3. מוסיפים את השום ואת התבלינים, מקפיצים.
4. מוסיפים את הרוטב ומקפיצים.
* אפשר להוסיף גבינת טופו שעברה טיגון בשמן עמוק (להוסיף בסוף לפני הוספת הרוטב)
דרג: