נודלס ירקות רימונים וסויה

מתכון לראש השנה: נודלס מוקפצים ברימונים וסויה בקלי קלות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נודלס ירקות רימונים וסויה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 400 גרם נודלס (איטריות ביצים)
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 2 כוסות כרוב לבן קצוץ דק
  • 1/2 כפית שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 כוס שעועית ירוקה
  • 1 גזר בינוני חתוך לרצועות
  • 1 כוס פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
  • 1/2 כוס גרעיני תירס, עדיף טריים
  • 1 כוס רכז רימונים
  • 3 כפיות שטוחות של קורנפלור
  • 3 כפות סויה שחורה
  • 3 כפות סוכר לבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מרתיחים 3 וחצי ליטר מים עם כפית מלח ומבשלים את הנודלס כ-3 דקות. מצננים מתחת זרם מים קרים ומסננים
2. מערבבים בקערית את הקורנפלור עם הסויה, שמן השומשום, הסוכר ורכז הרימונים
3. מחממים היטב ווק ומוסיפים 1/3 כוס שמן. מקפיצים את כל הירקות למשך 4 דקות עד שמתרככים ונעשים מעט פריכים, מוסיפים את הרוטב
4. מערבבים 5 -4 דקות מעל אש בינונית לחיבור הרוטב, מוסיפים את הנודלס ומקפיצים
5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם 

 
דרג: