נודלס חריימה פיקנטי

נודלס משולב דגים ברוטב אדום ופיקנטי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
נודלס חריימה פיקנטי
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 6 שיני שום, פרוסות דק
  • 4 עגבניות טריות מגוררות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כוס מים
  • פלפל ירוק חריף (ללא הגרעינים)
  • 2 כפות כוסברה שטופה וקצוצה
  • 2 כפות פטרוזיליה שטופה וקצוצה
  • 300 גרם אטריות ביצים מבושלות לפי הוראות היצרן
  • 150 גרם פילה דניס

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
  • מחממים שמן במחבת. מוסיפים את השום, העגבניות ורסק העגבניות ומטגנים כדקה. מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, מיץ לימון, כמון ומלח.
  • מוסיפים את המים, הפטרוזיליה והכוסברה, מבשלים במשך כ-5 דקות ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • מכניסים את פילה הדג לרוטב, מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-5 דקות. מוציאים את הדג מהרוטב ושומרים במקום חם. מוסיפים את אטריות הביצים לרוטב ומקפיצים במשך 3 דקות.
  • הרכבת המנה: מעבירים את האטריות לצלחת הגשה עמוקה, מניחים את פילה הדג מעל ומקשטים בצרור עלי כוסברה.


  • דרג: