נודלס בנוסח סיני עם חזה עוף

מנת בשר עוף בסגנון סיני ומתאימה לכולם

מאת: לירז דהן

דרג:
נודלס בנוסח סיני עם חזה עוף
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת נודלס מוכנים ברגע (8 ריבועים)
  • 2 חתיכות חזה עוף
  • שמיר
  • רוטב סויה
  • פלפל לבן גרוס עבה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס עבה
  • שמן זית איכותי
  • פלפל אדום גדול
  • קופסת שימורים תירס
  • חצי בצל גדול

אופן הכנה:

1.לוקחים סיר עמוק ושמים בו את 8 ריבועי הנודלס,
2. ממלאים את הסיר במים שכל הריבועים טבועים בתוך המים, ומוסיפים מלח.
3. שמים את הסיר על הגז בלהבה גבוהה.
בינתיים כשהסיר על האש.
4. חותכים את הגמבה לרצועות דקות ואז לחצי, ואת חצי הבצל חותכים קצוץ, ואת התירס,  שמים בקערה.
כעבור 5-8 דק' כשהנודלס מוכנים שמים אותם במסננת גדולה ומרעננים במים.
5. מחממים שמן זית איכותי בתוך סיר גדול, שמים את הירקות ומוסיפים פלפל לבן גרוס עבה.
6. מחכים שהירקות יהיו מוכנים ומאודים (מדי פעם מערבבים)
7. כשהירקות מוכנים לוקחים את הנודלס ומכניסים לסיר ומערבבים.
8. לוקחים מעט שמיר וקוצצים אותו דק ומערבבים.
9. לוקחים פלפל שחור גרוס עבה ומערבבים. ואז מוסיפים רוטב סויה בסגנון סיני ומערבבים.
10. מחממים את הכול על להבה נמוכה.
11.חותכים את חתיכות חזה העוף לרצועות עבות וקצרות, ניתן להוסיף להן ציפוי של שומשום. מטגנים בסיר קטן. שמוכן מוסיפים לנודלס ומערבבים הכול יחד.
דרג: