מתכון לפיצה פירות יבשים

מתכון מתוק לפיצה מיוחדת לט"ו בשבט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: גל הראל ממסעדת מזטי

דרג:
מתכון לפיצה פירות יבשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: מנות 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 כדורי בצק לפיצה
  • 60 גרם סוכר
  • 2.5 כוסות פירות יבשים - משמשים, צימוקים, תאנים ותמרים
  • דבש תמרים לקישוט

אופן הכנה:

1. מרדדים את הבצק ל-5 עלים עגולים.
2. מסדרים מעל את הפירות היבשים.
3. מפזרים מעל סוכר חום ואופים בחום 150 מעלות במשך 10 דקות.
4. יוצקים מעל דבש תמרים ומגישים.

 

דרג: