מתאבני חצילונים במילוי גבינה וזעתר מוקרמים

מנה ראשונה מושלמת וטעימה לכל אירוע

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
מתאבני חצילונים במילוי גבינה וזעתר מוקרמים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 20

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10 יחידות חצילונים חצויים
  • 1 גביע גבינת שמנת תנובה 5% שומן בטעם טבעי
  • 1.5 כפית זעתר בלאדי
  • קורט מלח
  • קמצוץ פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם פתיתי עמק מסדרת השף הלבן
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מוציאים בעזרת כף פריזאית את התוכן מחצאי החצילונים ומניחים בצד.
2. מחממים שמן בסיר קטן ומטגנים קלות את החצילונים ואת התוכן שהוצאנו.
3. מערבבים את הגבינה עם הזעתר ומתבלים.
4. ממלאים את חצאי החצילונים בגבינה ומכסים בפתיתי הגבינה הצהובה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-8 דקות עד שהגבינה מוקרמת.
דרג: