מתאבן תאנים וגבינת פרומעז

מתאבן תאנים וגבינת פרומעז

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מתאבן תאנים וגבינת פרומעז
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 5 מנות\תבנית פיירקס קטנה

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • סלסלת תאנים , לא רכות מדי
  • גבינת פרומעז (גליל)
  • סוכר חום
  • חמאה לשימון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. שוטפים את התאנים היטב ומייבשים, ואז חוצים לחצי לאורך.
2. משמנים בחמאה תבנית פיירקס קטנה ומסדרים עליה את התאנים.
3. חותכים את גליל הפרומעז לפרוסות, וכל פרוסה חותכים לרבעים.
4. מניחים רבע פרוסה על כל חצי תאנה, ובוזקים סוכר חום מלמעלה.
5. מכניסים לתנור עד שהגבינה מתרככת והסוכר החום מקורמל, בערך רבע שעה



 

דרג: