מתאבן מלפפון וגבינת עיזים מתובלת

מתאבן מלפפון וגבינת עיזים מתובלתחטיפים קטנים ונעימים לעין, שאפשר להגיש גם לילדים כמתחשק להם סתם משהואת המנה מכינים סמוך לזמן ההגשה לשמירת מרקמה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מתאבן מלפפון וגבינת עיזים מתובלת
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מלפפונים גדולים טריים מאוד, קשים וקרים
  • 150 גרם גבינת פיראוס פטה עיזים
  • 1 כף פרורי פנקו (להשיג ברשתות השיווק)
  • 1 כפית קויאר אדום (להשיג ברשתות השיווק)
  • 4 עלי ארגולה קצוצים
  • 1 כף גבינת "גלעד קצ'קבל" של תנובה, חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כף שמנת חמוצה "בטעם של פעם", של תנובה
  • פלפל שחור טחון
  • שמן זית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את פטה העיזים עם הפנקו, עלי הארגולה הקצוצים, גבינת הקצ'קבל, השמנת החמוצה ומתבלים בשמיר קצוץ וקורט פלפל לבן.
2. חותכים את קצוות המלפפון ופורסים לפרוסות מאורכות דקות מאוד, מומלץ להשתמש בסכין "גליוטינה" או בקולפן.
3. יוצרים מעין כדור פינג פונג מאורך במקצת מהגבינות ומניחים בקצה המלפפון.
4. מעל הגבינות דוחסים חצי כפית קויאר אדום.
5. מגלגלים בעדינות כסיבוב שלם ומחברים בעזרת קיסם.
6. מתבלים כל גלילת מלפפון מעל במעט פלפל שחור טחון ו2-3 טיפות שמן זית.
7. מגישים קר.

דרג: