משקה תפוחים - פלודה

משקה תפוחים ממכר המוכר גם בשם "פלודה"

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
משקה תפוחים - פלודה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • תפוח עץ גדול
  • 1.3/4 כוסות סוכר
  • לימון קטן
  • מי ורדים
  • כפית סירופ רימונים
  • 1/4 עלי נענע

אופן הכנה:

אופן ההכנה: 

1. בסיר יוצקים 4 כוסות מים, 1.3/4 כוסות סוכר, מיץ לימון 1 סחוט ומרתיחים.
2. מוסיפים 5 טיפות מי ורדים ואת סירופ הרימונים ומצננים.
3. את התפוח קולפים ומגרדים בפומפיה ללא הגרעינים ומוסיפים מיד (בכדי שלא ישחירו) לנוזל.
4. חותכים גס את הנענע, מוסיפים ומקררים לכמה שעות.
5. מגישים בכוס בליווי קרח מרוסק במעבד מזון.
 

דרג: