משולשי גבינה מותכת

משולשי גבינה מותכת מטוגנת בציפוי פריך מוגשת עם לחם וירקות טריים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
משולשי גבינה מותכת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 20 יח' גבינת נעמה חורש משולשים (גבינה מותכת)
  • 1 ביצת תנובה גודל L
  • 1/2 כוס קמח מנופה
  • 1 כוס פירורי זהב (פירורי לחם מוזהבים)
  • 5 פרוסות לחם כהה קרוץ לעיגולים בקוטר 4 ס"מ
  • 2 יח' פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 2 מלפפונים ירוקים טריים פרוסים לעיגולים
  • 100 גרם זיתים מגולענים
  • שמן לטיגון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקמחים את המשולשים.
2. טובלים בביצה טרופה.
3. מצפים בפירורי הזהב.
4. מטגנים קלות בשמן עמוק עד להזהבה.
5. מגישים ליד ירקות פרוסים ועיגולי לחם.

דרג: