מרק תפוחי אדמה וקצפת צמחית לבישול

מרק תפוחי אדמה עשיר, מוקצף, מנחם ומשביע. מתאים גם כמנת פתיחה.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק תפוחי אדמה וקצפת צמחית לבישול
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 בצל גדול קלוף וחתוך לקוביות
  • 3 כפות שמן
  • 11/2 ליטר מים
  • 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
  • 1 מיכל קצפת צמחית להקצפה ולבישול מסדרת השף הלבן
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

1. מחממים בסיר גדול את השמן, מוסיפים את הבצל ומיד את תפוחי האדמה. מטגנים קלות ומוסיפים את אבקת המרק.
2. מערבבים ויוצקים את המים.
3. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ -20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים היטב.
4. טוחנים בבלנדר ומחזירים לסיר.
5. מוסיפים את הקצפת לבישול טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.


 

דרג: