מרק תירס וקוקוס קטיפתי

מרק תירס מושלם שיחמם לכם את החורף

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק תירס וקוקוס קטיפתי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית תירס "סנפרוסט"
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 1 כף עלי מיורן
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
  • 3 כפות גבינת גאודה מגוררת של תנובה
  • 1 כף שמן זית לעיטור
  • 1/2 כוס בצל ירוק פרוס דק
  • פתיתי קוקוס לבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מעבירים את התירס והמיורן לסיר ומכסים במים.
2. מרתיחים, מנמיכים את החום, מבשלים תוך רתיחה קלה ל-8 דקות ומכבים את החום.
3. מוסיפים למרק 3 קורט מלח, קורט פלפל לבן, את קרם הקוקוס והשמנת המתוקה וטוחנים למרקם אחיד.
4. מחזירים אל הסיר ומרתיחים בשנית.
5. מוסיפים למרק כף שמן זית ו-3 כפות גבינת גאודה.
6. מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מוסיפים מעט מים אם המרק מסמיך מידי.
7. מגישים חם בעיטור של הבצל ירוק ומעט פתיתי קוקוס לבן מעל.
דרג: