מרק שעועית

מרק שעועית, נפלא בחורף לחמם את הגוף והנפש

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק שעועית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • החומרים :
  • 1 בצל
  • כף שמן זית
  • 2 כוסות שעועית מבושלת
  • 100 גרם רסק עגבניות (קופסה קטנה)
  • 5 שיני שום כתושות
  • כפית מלח
  • כפית אורגנו
  • כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • עגבניה
  • צרור כוסברה קטן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר בשמן הזית עד להשחמה.

2. מוסיפים את השעועית, את רסק העגבניות, את השום ו-3 כוסות מים רותחים ומערבבים.

3. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.

4. מסירים מהאש, מגררים את העגבניה בפומפייה ומוסיפים לסיר.

5. מעבירים חצי מכמות המרק לממחה (בלנדר) ומעבדים למשך מספר שניות.

6. מחזירים את התערובת לסיר, קוצצים את הכוסברה ומפזרים מעל המרק.
 
דרג: