מרק קרם תירס ופסטו

מרק חם, טעים ומהיר הכנה של תירס ופסטו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק קרם תירס ופסטו
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 7 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 2 קופסאות תירס
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • 4 כפות קמח
  • 1 וחצי ליטר מים
  • 1 מיכל שמנת לבישול צמחית
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט שמן
  • רוטב פסטו

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מסננים את התירס ושומרים את הנוזל
2. מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את התירס
3. ממשיכים בטיגון ומוסיפים את אבקת המרק והקמח. מערבבים ומוסיפים את המים ומיץ של התירס 
4. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מידי פעם עד שמסמיך 
5. מבשלים כ20 דקות ומוסיפים שמנת, מבשלים 10 דקות נוספות
6. טוחנים בבלנדר היטב, מתבלים בפלפל שחור גרוס ומגישים עם כפית פסטו בכל קערת מרק

 
דרג: