מרק קרם פלפלים צהובים

מרק קרם פלפלים צהובים טעים וחמים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק קרם פלפלים צהובים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: מנות 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 6 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות
  • 1 ממרח פלפל שום - אוליביה
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • 1 ליטר מים רותחים
  • מלח
  • פלפל
  • שמן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות.
2. מוסיפים פלפלים, ממרח, אבקת מרק, מים ומבשלים 40 דקות.
3. טוחנים בטוחן ידני את תכולת הסיר, מתבלים ומקרימים עם השמנת.
4. מגישים חם.
דרג: