מרק קרם זוקיני ובזיליקום

מרק אלגנטי וקל להכנה לארוחה קלה או כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק קרם זוקיני ובזיליקום
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג זוקיני ירוק חתוך לקוביות גדולות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • 1.5 כפות גדושות קמח
  • עלי בזיליקום מ-3 גבעולים
  • 1 מכל שמנת לבישול
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1.5 ליטר מים

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1.מחממים בסיר את השמן ומזגגים את הבצל. מוסיפים את הזוקיני, מערבבים וממשיכים לטגן קלות.
2. מוסיפים את אבקת המרק והקמח, מערבבים ויוצקים את המים. מוסיפים את הבזיליקום ומביאים לרתיחה.
3. מבשלים כ-10 דקות עד שהזוקיני מתרכך מעט אך לא מאבד מצבעו.
4. מסירים מהאש וטוחנים בממחה (בלנדר) עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
5. מחזירים לסיר ומוסיפים את השמנת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
 

דרג: