מרק קרם ברוקולי, קוקוס וערמונים בליווי גבינת פקורינו

מרק קרם ברוקולי, קוקוס וערמונים בליווי גבינת פקורינו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק קרם ברוקולי, קוקוס וערמונים בליווי גבינת פקורינו
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • שמן זית
  • 1 בצל אדום בינוני, פרוס
  • אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל לבן טחון
  • 1/2 ליטר חלב
  • 1 שמנת מתוקה מופחתת שומן 10%
  • 1 כוס קרם קוקוס
  • מים
  • שקית ברוקולי מוקפא, מופשר ומסונן
  • 1/2 כוס ערמונים לחים, קצוצים גס
  • 3/4 כוס גבינת פקורינו, מגוררת בפומפייה רחבה

אופן הכנה:

1. מחממים 2 כפות שמן זית וצולים את הבצל האדום לצבע שחום.
2. מעבירים את הברוקולי אל סיר בישול ומוסיפים את הבצל המטוגן.
3. מתבלים בקורט אגוז מוסקט, 3 קורט מלח, מעט פלפל לבן טחון,
4. מוסיפים חצי ליטר חלב תנובה, השמנת המתוקה , כוס קרם הקוקוס ומוסיפים מים בגובה 1 ס"מ מעל הברוקולי.
5. מרתיחים ומבשלים כ-10 דקות.
6. טוחנים את המרק למרקם חלק וקצת סמיך-ניתן להוסיף מעט חלב לדילול המרק.
7. טועמים ומשלימים תיבול.
8. לפני ההגשה מחממים את המרק.
9. מעל כל מנה מוסיפים כף מהערמונים הקצוצים ומפזרים מגבינת הפקורינו המגוררת. 


דרג: