מרק קישואים ושמנת

מרק קישואים עם שמנת לבישול, קל להכנה, חלק וקרמי ובעיקר - טעים!

מאת: חגית אראל

דרג:
מרק קישואים ושמנת
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 קישואים בינוניים
  • שמנת לבישול השף הלבן
  • בזיליקום
  • מלח
  • אבקת מרק

אופן הכנה:

1. קולפים את הקישואים וחותכים לטבעות.
2. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הקישואים עד שהם משנים צבע.
3. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
4. מוסיפים מים עד לכיסוי הקישואים ומבשלים כחצי שעה עד שהקישואים מתרככים.
5. מרסקים את הקישואים בבלנדר מוט.
6. מוסיפים את השמנת ומבשלים תוך כדי ערבוב עוד כמה דקות.

דרג: