מרק פטריות

מרק מצויין לחובבי הפטריות, מתאים לכל ימות השנה וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: עורך השף הלבן

דרג:
מרק פטריות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן עבודה: 20 דקות

כמות מנות: 4-6

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 סלסלות פטריות
  • 1 גבעול סלרי
  • 1 שרש פטרוזיליה קלוף
  • 1 גזר גדול קלוף
  • כף שמן
  • 2 ליטר מים
  • מלח
  • פלפל לבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. בעדינות מסירים את רגלי הפטריות ומניחים בצד
2. בסיר מחממים מעט את השמן ומאדים את הבצל מוסיפים מיד את הסלרי ושורש הפטרוזיליה מערבבים ומוסיפים את הגזר
יוצקים את המים ומביאים לרתיחה
3. מבשלים כ 20 דקות מוסיפים את רגלי הפטריות ומבשלים כ 30 דקות נוספות
4. מתבלים במלח ופלפל
5. את הפטריות פורסים דק וסמוך להגשה מוסיפים למרק מבשלים כ 5 דקות ומגישים

המרק עדין בטעמו ומיוחד, רצוי להשתמש בפטריות טריות ביותר שעדיין לבנות
דרג: