מרק עדשים

טעים וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק עדשים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 שקית עדשים ירוקות מוקפאות סנפרוסט (400 גרם)
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית חוויאג' למרק
  • מלח, פלפל שחור, טחון
  • 4 כפות אבקת מרק בטעם עוף
  • 2 ליטר מים
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים שמן, מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.
2. מוסיפים את העדשים והתבלינים ומטגנים כשתי דקות.
3. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.
4. לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה.
 

דרג: