מרק עדשים כתומות

מרק עדשים פיקנטי, מנה משביעה ומתאימה במיוחד לימי החורף, להגיש מהביל

מאת: נטלי קריאף

דרג:
מרק עדשים כתומות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפות שמן זית
  • כפית אריסה
  • כפית כמון
  • 125 גרם עדשים אדומות
  • 6 שיני שום כתושות
  • כף רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה
  • כפית מלח

אופן הכנה:

הכנה:
1. מוסיפים בסיר שמן ואת התבלינים (בלי המלח) ומערבבים, מחממים על אש נמוכה.
2. להוסיף את העדשים.
3. לכסות במים את המצרכים בסיר.
4. לבשל 15 דק' בסיר לחץ.
5. להוסיף כפית מלח.

דרג: