מרק מלונים צונן בשמנת ופרפה מנגו

מרק קייצי וטעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק מלונים צונן בשמנת ופרפה מנגו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מלונים בינוניים קלופים מנוקים מגרעינים וחתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס רוזטה (סירופ שקדים) להשיג במעדניות וחנויות תבלינים
  • 1/2 כוס שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • לסורבה מנגו:
  • 800 גרם קוביות מנגו
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 חלבונים
  • 2 גביעי שמנת תנובה 15% אורגינל
  • לעיטור:
  • עלי נענע טריים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. שמים במעבד מזון המצויד בלהב פלדה את כל המרכיבים ומעבדים לתערובת אחידה, מעבירים לקערה ומקפיאים את התערובת - לא לגמרי כדי שתישאר מעט רכה.
2. מעבירים את התערובת החצי קפואה חזרה למעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה, מעבירים לקופסה אטומה ומקפיאים עד להגשה.
3. שמים במעבד מזון את המלונים, הרוזטה והשמנת ומעבדים לתערובת אחידה, מקררים היטב עד להגשה.
4. מוזגים את המרק לצלחות מרק, שמים במרכז כדור פרפה מנגו, מעטרים בעלה נענע ומגישים.



עוד מתכונים למרק ניתן למצוא בקטגורית מרקים

דרג: