מרק כתום עם גרעיני דלעת מלווה בברוסקטה פרמז'ן, עגבניות ואורגנו

מרק כתום עם ברוסקטה פיקנטית ליד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק כתום עם גרעיני דלעת מלווה בברוסקטה פרמז'ן, עגבניות ואורגנו
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם דלעת
  • 2 יח' בטטה
  • 5 יח' גזר
  • 2 ליטר מים
  • 2 כפות אבקת מרק דגש
  • ¼ כפית פלפל לבן
  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • חומרים לברוסקטה:
  • 5 פרוסות לחמניה
  • כף שמן זית
  • ¼ כפית שום כתוש
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 1 יח' עגבניה קצוצה
  • כף עלי אורגנו טריים ועלי בזיליקום לקישוט

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. הכנת המרק: מקלפים את הירקות וחותכים אותם לקוביות, מבשלים אותם במים עד ריכוך מושלם, מתבלים בפלפל ואבקת מרק דגש, טוחנים את המרק עם בלנדר מוט ובסוף מוספים את השמנת לפני ההגשה.
2. הכנת הברוסקטה: מערבבים את השום עם שמן הזית ומורחים את פרוסות הלחמניה, אופים את הלחם עד שהוא מקבל צבע זהוב, מערבבים את גבינת הפרמזן עם העגבניות והאורגנו ובוזקים על הקלי. מלמעלה אפשר לשים עלי בזיליקום טריים.
3. מוזגים את המרק ועליו מפזרים גרעיני דלעת ובצד מניחים את הברוסקטה.

 


דרג: