מרק כתום חורפי

מרק כתום חורפי, מעולה וקל, הצלחה בטוחה לימי החורף הקרים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק כתום חורפי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בצלים
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מרכיבים:
  • 4 גזרים
  • 4 תפוחי אדמה
  • 4 בטטות
  • 400 גרם דלעת ללא הקליפה
  • 25 גרם חמאה

אופן הכנה:


1. מקלפים את כל הירקות וחותכים לקוביות
2. ממיסים את החמאה בסיר גדול ומאדים קצת את קוביות הירקות
3. מוסיפים מים לסיר - עד שלושת רבעי גובה
4. מוסיפים את מרק העוף, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה קלה
5. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שעה וחצי, מדי פעם מערבבים
6. כשהמרק מוכן, מעבירים אותו לבלנדר וטוחנים היטב
7. מעבירים אותו דרך מסננת בעזרת כף עץ, כדי שהמרקם יהיה חלק חלק
8. מעבירים לצלחות, בוזקים מעט פטרוזיליה קצוצה בכל צלחת ומגישים




דרג: