מרק יוגורט קר עם צנוניות

מרק צנוניות קר ומפתיע בטעמו

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: ולרי ביטון

דרג:
מרק יוגורט קר עם צנוניות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ליטר יוגורט BIO תנובה למזיגה 1.5%
  • 10 צנוניות גדולות
  • מיץ לימון
  • פלפל שחור
  • 1 פיתה חתוכה לחתיכות גסות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • עירית קצוצה

אופן הכנה:

אופן הכנה:

1. מגרדים את הצנוניות על פומפייה גסה ומתבלים עם מיץ לימון, מלח ופלפל.
2. מערבבים עם 2 כפות שמן זית ועם היוגורט ומקררים היטב.
3. לקראת ההגשה מטגנים חתיכות של פיתה על המחבת יחד עם שיני השום. ומורידים מהאש.
4. מחלקים את המרק לקעריות, בוזקים מעל עירית קצוצה ומגישים על יד כל קערה מספר חתיכות של פיתה.
דרג: