מרק יוגורט קר עם גבינה מלוחה

מרק יוגורט קר עם גבינה מלוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק יוגורט קר עם גבינה מלוחה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 גבעולי סלרי אמריקאי לקישוט
  • מלח
  • פלפל
  • 2 גביעים (500 מ"ל כ"א) יוגורט לבן 3%
  • 3 מלפפונים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 5 שיני שום, כתושות
  • צרור שמיר טרי, קצוץ היטב
  • צרור פטרוזיליה טריה וקצוצה היטב
  • 1 קוביה (250 גרם) גבינה בולגרית 3% מסדרת פיראוס, מפוררת לפירורים קטנים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים מלבד הסלרי. מתבלים במלח ופלפל.
2. מומלץ להגיש עם מעט קרח, גבינה מלוחה ומקל סלרי.
3. ניתן לשמור עד ארבעה ימים במקרר.
דרג: