מרק יוגורט עיזים

מרק יוגורט עזים קר, חמצמץ ומרענן, בתוספת ירקות טריים וקרוטונים. כזה מרק עוד לא טעמתם!

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק יוגורט עיזים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • יוגורט עיזים פיראוס
  • כף קולורבי חתוך לקוביות קטנות
  • כף גזר חתוך לקוביות קטנות
  • כף צנוניות חתוכות לקוביות קטנות
  • חופן קטן של עלי סלק
  • חצי כפית בצל שאלוט קצוץ דק
  • פלפל לבן גרוס
  • מלח גס
  • שמן זית
  • לימון טרי
  • כף קוביות עגבנייה בשלה חתוכה לקוביות קטנות
  • קרוטונים קטנים לא מתובלים

אופן הכנה:

1. חותכים את עלי הסלק לרצועות עדינות.
2. יוצקים את היוגורט לקערת ערבוב ומוסיפים את הירקות, למעט קוביות העגבנייה.
3. מתבלים בקורט עדין של פלפל לבן גרוס, קורט קטן של מלח גס, כפית שמן זית, 4-3 טיפות מיץ לימון ומערבבים.
4. יוצקים לקערית הגשה בינונית ובוזקים מעל את קוביות העגבנייה ומעליה מהקרוטונים. מגישים קר.
דרג: