מרק דלורית ודלעת

מרק בריא, מזין וטעים, מרק כתום לילדים ופעוטות, וגם למבוגרים שבינינו

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: הגולשת כרמית

דרג:
מרק דלורית ודלעת
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 דלורית
  • 2 גזרים
  • חתיכת דלעת
  • 4 בצלים חתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום קלופות וחתוכות לפרוסות
  • גבעולי סלרי שטופים
  • 2 כפות מרק עוף
  • 2 כפות מרק בצל
  • 2 כפות מרק פטריות
  • שמיר
  • מלח
  • פלפל
  • להגשה: בוטנים מרוסקים או קרוטונים (לא חובה)

אופן הכנה:


1. חותכים חתיכות דלורית דלעת וגזרים. מטגנים בצלים+שום+סלרי.
2. מוסיפים את חתיכות הדלורית וממלאים את הסיר במים.
3. לאחר הרתיחה מתבלים במלח פלפל,מרק עוף, מרק בצל ומרק פטריות.
4. קוצצים שמיר ומוסיפים לסיר לבישול עד שמתרכך.
5. כשהמרק מוכן טוחנים חצי ממנו בבלנדר ומחזירים לסיר.
6. מגישים עם בוטנים מרוסקים או עם קרוטונים.

דרג: