מרק גריסים ושמפיניון

בואו להתפנק עם מרק עשיר ומהיר הכנה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק גריסים ושמפיניון
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 בצל בינוני חתוך לקוביות בינוניות
  • 3/4 כוס גריסי "פנינה"
  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות חצויות ופרוסות
  • 1 גזר מגורר גס
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 2 קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 2 ליטר מים קרים
  • ענף בינוני של רוזמרין שטוף

אופן הכנה:

הכנה
1. מחממים בסיר 2 כפות שמן זית.
2. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף (לא להשחים).
3. מוסיפים את הגריסים, הפטריות, הגזר, השום ובוחשים כ-5 דקות על להבה בינונית.
4. מוסיפים את הקמח, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, ענף הרוזמרין ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את המים, מערבבים היטב ומרתיחים.
6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה לערך עד לריכוך הירקות.
הערה: יש להקפיד לערבב את המרק תוך הבישול.
 
דרג: