מרק גריסים ופיטריות

מרק גריסים ופיטריות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק גריסים ופיטריות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצל גדול
  • שן שום
  • 3 כפות אבקת מרק פיטריות
  • שקית פיטריות פורציני
  • 1.5 כף קמח
  • 0.25 חבילה חמאה
  • מעט שמן זית
  • כוס גריסי פנינה
  • חבילה פיטריות שמפיון
  • חבילה פיטריות פורטובלו
  • 6-7 כוסות מים
  • כוס חלב
  • חבילת שמנת מתוקה
  • קרוטונים קטנים
  • מלח פלפל שחור וכוסברה לקישוט

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מטגנים בצל עם שמן זית וחמאה עד שמזהיב
2.מוסיפים שן שום, פיטריות פורציני, אבקת מרק פיטריות, קמח ולערבב היטב
3.להוסיף מלח פלפל, גריסים ומיים לבשל כ20דקות את גריסי הפנינה
4.לבדוק שהם רכים ולהוסיף את שתי חבילות הפיטריות (פרוסות דק)
5.להוסיף כוס חלב ושמנת מתוקה לבשל עד שמסמיך מעט, כעשר דקות
6.להגיש עם קרוטונים קטנים ולקשט בכוסברה
 

דרג: