מרק גריסים

מרק משביע ומחמם בניחוח קינמון

מאת: שני ברבי

דרג:
מרק גריסים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס גריסי פנינה
  • 1 בצל קטן
  • 1 גזר
  • 1 בטטה
  • 1 דלעת
  • 1 צרור כוסברה
  • 6-5 שיני שום
  • כף פפריקה
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית קינמון
  • 4 כפות שמן
  • 1 ליטר מים

אופן הכנה:

1. מטגנים בסיר את הבצל עד הזהבה.
2. מוסיפים את הפפריקה, מרק העוף והקינמון וממלאים את הסיר בליטר מי ברז.
3. מוסיפים את הגריסים והשום ומערבבים.
4. כאשר הגריסים מבושלים מוסיפים את הגזר, הדלעת והבטטה.
 5. שהירקות כמעט מוכנים, מוסיפים את הכוסברה ומבשלים עוד כ-10 דקות. מוסיפים את הפלפל השחור והמלח.
דרג: