מרק גרגרי חומוס וכוסברה

מרק משביע של גרגרי חומוס.

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק גרגרי חומוס וכוסברה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 6-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 כוסות גרגרי חומוס מושרים ללילה ומבושלים היטב
  • 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
  • 1 ליטר מים
  • 1 מיכל קרם לבישול צמחי 5% מסדרת "השף הלבן"
  • 2 כפות אבקת מרק
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • 11/2 ליטר מי הבישול של החומוס
  • 1 כף כוסברה קצוצה

אופן הכנה:

1. לאחר שהחומוס מבושל מסננים ושומרים את נוזל הבישול, לשימוש מאוחר יותר.
2. מחזירים לסיר את הנוזל, הבצל ואבקת המרק ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את הקרם לבישול צמחי  ומבשלים כ - 15 דקות.
4. מעבירים את הנוזלים לבלנדר יחד עם גרגרי החומוס וטוחנים.
5. משלימים תיבול במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם קישוט של גרגרי חומוס וכוסברה קצוצה.
דרג: