מרק גספצ'ו אנדלוסי

מרק מעולה לימות החורף הקרים, מלא בויטמינים וטעם טוב

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק גספצ'ו אנדלוסי
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן עבודה: 20 דקות

כמות מנות: 7 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 8 כוסות מים קרים
  • 8 עגבניות קלופות, מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
  • 1 בגט יבש מעט חתוך לקוביות גדולות
  • 1/2 כוס בצל קצוץ
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 מלפפון קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל ירוק קטן מנוקה מגרעינים וחתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בן יין
  • כפית מלח

אופן הכנה:

1אופן ההכנה:

. בסיר גדול מערבבים את המים, העגבניות, הלחם והשמן ומניחים בצד
2. במעבד מזון מעבדים את השום, הבצל, המלפפון והפלפל למשחה, מערבבים את המשחה לתוך הסיר עם המים והעגבניות.
3. במערבל ידני או במעבד מזון, מערבבים את המרכיבים שבסיר, עד לקבלת מרקם ורוד נוזלי
4. מוסיפים את החומץ והמלח, מערבבים עוד קצת ומגישים.
דרג: