מרק בשר עם ירקות וחוואייג’

מרק תימני "אסלי" שהוא ארוחה שלמה ומשביעה

מאת: עורך שף לבן

דרג:
מרק בשר עם ירקות וחוואייג’
שף מתחיל - קל \ בשרי

כמות מנות: 4-6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת נתחים למרק וחמין "אדום אדום"
  • 2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה (או 3 גזרים חתוכים לרבעים )
  • 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
  • 1 בצל גדול חתוך לשמיניות
  • 6 שיני שום פרוסות דק
  • 1.5 כפית חוויאג’ למרק
  • קורט פלפל שחור
  • 1.5 כפיות מלח
  • 3 ליטר מים

אופן הכנה:

אופן הכנה:
1.חותכים את הבשר לקוביות גדולות (3*3 ס"מ).
2. מניחים בסיר את הבשר, מוסיפים את המים מביאים לרתיחה.
3. מסירים את הקצף ומבשלים בסיר מכוסה, במשך שעתיים על להבה בינונית.
4. מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה עוד שעה עם מכסה.
אפשר לעטר בכוסברה טרייה.
דרג: