מרק ברוקולי מוקרם

מרק ברוקולי מוקרם ליום חורף קר

מאת: שירלי חלילי

דרג:
מרק ברוקולי מוקרם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ראש ברוקולי אחד טרי
  • ליטר מים
  • חצי בצל קצוץ
  • שתי כפות חמאה
  • שתי כפות שמנת מתוקה תנובה
  • כף אבקת מרק עוף
  • פלפל שחור
  • מעט אגוז מוסקט מגורר

אופן הכנה:

1. מבשלים את הברוקולי במים חמש דקות, מוציאים ומקררים.

2. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד שמזהיב, מכבים את האש.

3. מכניסים לבלנדר את הברוקולי , כוס ממי הבישול, שמנת מתוקה, אבקת מרק, פלפל ואגוז מוסקט וטוחנים לעיסה חלקה.

4. מביאים את מי הבישול הנותרים של הברוקולי לרתיחה, מוסיפים את הבצל המטוגן ומחית הברוקולי ומבשלים רבע שעה על אש נמוכה בלי כיסוי.


דרג: