מרק בצל לפסח

מרק בצל מחמם וטעים שמתאים לימי החורף הגשומים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק בצל לפסח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ק"ג בצל
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 ליטר מים
  • כוס יין לבן
  • 4 כפות אבקת מרק בצל (פרווה)
  • 4 כפות רוטב סויה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את הבצל לפרוסות דקות, ומטגנים בשמן כעשר דקות בתוך סיר, עד שהבצל מזהיב.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
3. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה.
 
דרג: