מרק בצל

מרק קלאסי צרפתי קל ומהיר הכנה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אסתר פלח

דרג:
מרק בצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 3 בצלים בינוניים (או אחד גדול ועוד שניים בינוניים)
  • קובייה קטנה חמאה (אם רוצים פרווה מוותרים על החמאה)
  • מעט שמן זית
  • מים רותחים (קומקום שלם)
  • מלח, פלפל, אבקת מרק בצל לפי הטעם
  • פרמזן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים חמאה ושמן זית בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל. נותנים לבצל להתאדות לאט ומאדים עד רכות ושקיפות. מדי פעם מערבבים
2. כאשר הבצל רך ושקוף מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק בצל
3. שופכים לתוך הסיר את המים הרותחים ומבשלים את המרק על אש קטנה. מתקנים טעמים אם צריך
4. מגישים עם קרוטונים או מפזרים למעלה גבינת פרמזן מגוררת 


 

דרג: