מרק בטטות, תפוח אדמה ודלורית

מרק קל ובריא

מאת: שינדי יעקבזון

דרג:
מרק בטטות, תפוח אדמה ודלורית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • 6 בטטות בינוניות
  • 2 בצל לבן בינוני
  • 1 דלורית
  • 4 כפות פטרוזליה קצוצה טוב
  • 10 כוסות מים
  • מיכל שמנת לבישול לייט
  • לתוספת:
  • גרעיני דלעת קלויים
  • גבינה צהובה לייט

אופן הכנה:

הכנה
1. פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את הבטטות, הדלורית ותפוחי האדמה ובוחשים מספר דקות.
2. מוסיפים את המים, מביאים להרתחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לבישול מוחלט של הירקות.
3. מוסיפים את הפטרוזליה ומגבירים את האש לעוד 5 דקות בלבד, ואז מורידים מהאש.
4. מקציפים את השמנת ובתנועות קיפול מוסיפים למרק.

להגשה ניתן להוסיף את הגבינה צהובה ולקשט את המנה בגרעינים.


דרג: