מרק ארטישוק ירושלמי מוקרם

הטעם מדהים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: naty niv

דרג:
מרק ארטישוק ירושלמי מוקרם
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ארטישוק ירושלמי של סנפרוסט
  • 3 ביצים לבנים קצוצים
  • 3 שיני שום קצוצים
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • מלח פלפל גרוס
  • 100 גרם גבינת פרמזנו מגוררת

אופן הכנה:

הכנה
1. להשחים הבצל והשום להוסיף את הארטישוקים בכתיכות קטנות להוסיף ליטר מים רותחים להביא לרתיחה ובישול של עוד 25 דקות.

2. להעביר לבלנדר לרסק למחית להוסיף הפלפל המלח לטעום.מזיגה לצלחת לפזר את הפרמזן ולהוסיף אגוז מוסקט

 

דרג: