מרקיז שוקולד

מרקיז שוקולד טעים ומהיר להכנה

מאת: מור סעד

דרג:
מרקיז שוקולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: מנות 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 גביע של שמנת חמוצה
  • 100 גרם חמאה
  • 6 חלמונים טרופים
  • קורט מלח
  • כפית קוניאק או ברנדי

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד בבן מארי (סיר עם מים חמים שעליו מונח סיר נוסף) או במיקרו (במשך כדקה וחצי).
2. מסירים מהאש, מצננים לטמפרטורת החדר ומערבבים היטב את כל שאר המרכיבים.
3. מעבירים לתבנית או לתבנית סיליקון מחולקת למנות אישיות ומכניסים לפריזר למשך כשעתיים.
4. מוציאים ומעבירים לצלחות הגשה. מגישים על עוגיית נוגט או מפזרים מעל אבקת נוגט או רוטב שוקולד חם וקצפת.

דרג: